Over ons

Welkom, bij bloembollendeals.nl. De webshop bloembollendeals.nl is sinds 2014 de webshop waar iedereen terecht kunt voor het kopen van verschillende soorten bloembollen. Zo verkopen wij via onze webshop hyacinten bloembollen, narcissen bloembollen, tulpen bloembollen en zantedeschia bloembollen.

Kwaliteit staat voorop

Doordat wij samenwerken met een bloembollenkweker die gespecialiseerd is in het kwalitatief verwerken van bloembollen kunnen wij een prima kwaliteit bloembollen aanbieden. Wij verkopen dan ook enkel en alleen bloembollen die met de juiste producten zijn behandeld en daardoor van hoge kwaliteit zijn. Hierdoor ontvangen onze klanten gezonden bloembollen, die als ze gaan bloeien, van elke tuin een kleurrijk geheel maken.

Verzending door heel Nederland

Bestellingen die door onze Nederlandse klanten worden geplaatst, worden uiteraard door heel Nederland verzonden en thuis afgeleverd. Dit gebeurt standaard in een stevige doos die geschikt is voor het versturen van bloembollen. Bestellingen uit het buitenland accepteren wij uiteraard ook, maar daar zal verschillend per land een extra verzendkosten voor worden berekend aangezien daar voor ons extra kosten aan zijn verbonden.

Vragen?

Wij van bloembollendeals.nl staan altijd open voor al jullie vragen omtrent bloembollen of voor vragen omtrent onze webshop bloembollendeals.nl. Wacht dan ook zeker niet als je een vraag hebt. Wij beantwoorden namelijk dagelijks, ook in de weekenden, jullie vragen als die worden ingevuld via dit contactformulier.