Betalen bij bloembollendeals.nl

Bij webshop bloembollendeals.nl kun je op verschillende manieren veilig, maar toch makkelijk, betalen. Hieronder staan de verschillende betalingsmogelijkheden.

iDEAL
De betalingsmogelijkheid iDEAL is één van de populairste betalingsmogelijkheden in Nederland. iDEAL staat voornamelijk bekend om de veilige manier van betalen in combinatie met de makkelijke manier van betalen. Via iDEAL kun je via de volgende banken betalen: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot. Uiteraard is betalen via iDEAL geheel gratis.

Overschrijving
Ondanks dat een overschrijving tegenwoordig veel gezien word als een ouderwetse manier van betalen. Bieden wij uiteraard wel deze betalingsmogelijkheid aan. Bij een overschrijving maak je het totaalbedrag over naar ons bankrekeningnummer. Daarbij plaats je een referentie van de bestelling zodat wij de overschrijving kunnen herkennen. Over het algemeen duurt een overschrijving één werkdag. Na ontvangst van de betaling zal de bestelling zo snel mogelijk verstuurd worden.

Naast de twee bovenstaande betalingsmogelijkheden is het de bedoeling dat er de aankomende weken nog enkele toegevoegd worden. Voor meer informatie daarover. Houw het bloembollendeals.nl blog in de gaten.